Последни новини…

Как само звучи 🙂

Към днешна дата 15.11.2020 не виждам никакви шансове за публикуване на играта до Рождество. Работя по вариант за книжка. На пролет, с Божията помощ, със собствени средства и приятели ще излезе книжка “Направи си сам”. Но за сега това са далечни планове. Световните издателства са безмълвни. Получих доста откази за публикуване, с най-чести коментари “Ковид 19…. дъра-бъра” или класиката “Прекалено абстрактна”.

Радващо за мен е, че вече… мина повече от година тестове на правилата. Всеки, който е играл иска да повтори. Голяма “лепка” е! Играем си я редовно, дори скоро мисля да отпечатам нови карти, че тези два комплекта се захабиха.

Скоро… надявам се 🙂 ще кача в сайта, нови форми за принтване. Всеки да може да тества правилата. Старите са доста трудни за изрязване.

Днес махнах българското флагче за превод на сайта. Много объркано стана с него. Има страничка на български, с големия флаг. Има правила на български. Клиповете са разбираеми и без превода. Ако има въпроси, всеки е добре дошъл… фейсбук, мейл, вайбър и т.н. 🙂

Това е за сега. Напредваме бавно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *